12 Aralık 2017 Salı

18 Aralık Yay Burcu’nda Yeni Ay


18 Aralık günü İstanbul saatine göre 09.30’da 26 derece Yay Burcu’nda Ay ve Güneş’in bir araya geldikleri bir yeni ay yaşanacak.
Yeni Ay Satürn ile yakın kavuşumda gerçekleşiyor, anın haritasında yükselen Oğlak Burcu. Bu yeni ay Uranüs’ten akıcı bir enerji alırken, yaralı şifacı Chiron ile aralarında motivasyon açısı var.
Yeni Ay ile birlikte gündemimize oturan konular;
Gerçeklik arayışı, huzur, seyahat, özgürlük, macera, yasal konular ve iyimserlik söz konusu olduğunda Yay Yeni Ayları destekleyicidir. Yapılacak başlangıçların sonucu Haziran başında almamız mümkün olduğundan planınızı ve niyetlerinizi buna göre yapmanızı öneririm.
Bu ayın Güneş ve Ay kavuşumlarında dikkatsizliğimizi iyi yönetmeli aynı zamanda gerek harcamalarımız gerek verdiğimiz sözler ve planlamalarımızda aşırılıklardan kaçınmalıyız. Bu tür alışkanlıkları olanlar için farkındalıklarını yükseltme zamanları.

Yeni Ay oluştuktan sonra Ay, Güneş’ten aldığı ışığı 6 saat sonra Satürn’e taşıyacak. Aynı gün içinde, Yay Burcu’nun 29 derecesinde yaşayacağımız Ay ve Satürn kavuşumunun tekrarı yaklaşık 29 yıl sonra olacak. Dolayısı ile bu kavuşuma sıradan bir Gökyüzü olarak bakamayız.
Yeni Ay’dan 2 gün sonra 2,5 yıl kalmak üzere Oğlak Burcu’na geçen Satürn’e Ay’ın iyimserlik, neşe, ümitler ve anlam arama enerjilerini yoğun bir şekilde sunacağını düşünüyorum. Bence, ciddi, soğuk ve eski enerjiler için Uranüs’ün desteğinin yanında bu yoğun enerjilerin de dönüştürücü olması söz konusu. 2018 yılı Kış Ayları, eski ile yeni arasındaki köprülerin atıldığı bir kış ayı olabilir.
Vedik Astrolojisi’ne göre KALA SARPA YOGA şemsiye altında gerçekleşecek bir yeni ay. Güneş ve Ay Gandanta’da. Mars, anın haritasında tepe noktası ile kavuşum gerçekleştiriyor. Bu yeni ayda, Uluslararası ilişkiler, yargı süreçleri ve sınır bütünlüklerini konuşuyor olacağız.
Ülkemizin doğum haritasında bulunan Güneşi ile anın haritasında MARS kavuşumu bulunmaktadır. Eğlence yerleri, çocuklar ve gençler bu tarihte dikkatli olunması gereken konular arasındadır.
Herkese farkındalığı yüksek bir yeni ay dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ERTELEME ALIŞKANLIĞINDAN ARINMA

  ERTELEME NEDİR? Erteleme en kısa tanımı ile bugünün işini yarına bırakma alışkanlığıdır.  Her ertelenen konu zihninizde kaygı, stress ve ö...